heffaklumpen83

Alla inlägg den 28 april 2014

Av Ulrika - 28 april 2014 21:05


Hej Hallå!  


Idag har varit en sån där fantastisk dag, där allt bara har varit mys. 

Jag och Mattis har haft en härlig hemma dag, jag har tvättat och bakat bröd. Mattis har hjälpt till på sitt lilla hörn. Han fick idag smaka sin första lilla smakportion, det blev morotspuré. Hihi han tyckte inte det var vidare gott   .


       (bilderna lägger sig fel när de laddas upp i bloggen, ska lösas!)

"snälla mamma inte mer"...

 

Hihi söta älskling!


När vi hämtat My från förskolan så gick vi förbi hemma hos Jennifer, så hon, Alva och Tyra ficl leka lite. Alva och Tyra är tvillingar och jämngamla med My. Jag hjälpte deras storasyster med läxan, hihi frågade fyra frågor så det var inte så ansträngande. Och hon gav fyra bra svar     .



Jag och M y åt kyclingwok till middag, den blev jättegod.   


Efter middagen gick vi ut för My ville cykla. Hon, precis som många andra barn (tycker jag), är väldigt oförsiktig med sina saker (detta stör mig någe enormt), slängde sin cykel mot bänken, varav den ramlar ner på marken. Jag ber henne snällt att ställa upp den med stödet, men nej hon struntar i vad hennes mamma säger och går iväg. Jag ber henne komma ett flertal gånger, men ingen kom. Då ledsna jag, tog cykeln och ställde in den i förrådet. Gick och pratade med henne, varav ungen fortsätter att inte lyssna! Då går jag in med Mattis (självklart ser jag My hela tiden), tillslut kommer hon. Då upplevde stackars My att JAG inte lyssna på henne, och att hon blev väldigt ledsen då! Då passade jag på (att försöka vara pedagogisk), "hur tror du då att din mamma känner när du inte lyssnar", fråågar jag! "inte bra", svarar hon! Nä det var ju klokt! Vi satte oss ner och prata och jag sa då att imorgon får hon inte cykla på hela dagen, varken vanlig, eller spark! Hon blir helt förkrossad och tycker att livet är orättvist!! Då tycker jag att hon kan tycka det, för någon gång får det baske mig vara nog med tjaffs.


Jaja nog med klagomål  !


Nu sover båda barnen, och jag väntar på min stora älskling som är på väg hem efter jobbet. Passar på att äta mitt kvällsmål, som består av keso, äppelbitar med kanel på, MUMS!


Hoppas alla mår toppen , och har haft en underbar dag! (nu hör jag gubbens bil).

Ska även passa på att göra dagens pass som är magövningar ur Olga Rönnbergs bok   .


Nattinatt på er  

Av Ulrika - 28 april 2014 16:26

Underbart väder :-)

Nu hem och laga kycklingwok... Mumma ....

Mattis njuter i vagnen!

Av Ulrika - 28 april 2014 13:20

Mild yoghurt med hemmagjord musli och äppelbitar ?

Av Ulrika - 28 april 2014 09:42
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<<
April 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards