heffaklumpen83

Alla inlägg den 4 juni 2014

Av Ulrika - 4 juni 2014 20:41


blir jag så extremt sur, grining och extremt sötsugen (vet att jag kan bli dt annars oxå, men då går det över på en gång). Jag blir riktigt bitter på folk som kan stoppa i sig vad tusan de vill och ändå se fräsha, smärta och slimmade ut. Medan andra (typ JAG) bara kan titta på godis och gå upp ett kilo! Ja jag VET att dessa personer inte rår för det, och förmodligen inte mår så prima "inuti" kroppen MEN ändå! ORÄTTVIST!!   


Har varit jättegrinig i tre dagar, kännt mig pluffsig och trött. Energin har inte velat visa sig, vilket har gjort att träningen inte lockat som den brukar! Men jag har ändå gjort något varje dag. I måndags blev det bara en promenad, så det blev en ta det lugnt dag. Igår tränade jag tillsammans med Natalie, vi körde igenom kroppen och det var riktigt härligt! Och idag har jag kört world of shapes pass för dagen samt mitt SISTA pass på Forma. Känns väldigt konstigt att jag inte ska sitta på deras podie igen... men nu är det dax för nya utmaningar   .

Sitter nu i soffan och känner energin börjar komma tillbaka, så imorgon är jag nog på banan igen. 


Hade tänkt åka och hälsa på älskade Iljansboda idag som jag saknar någe extremt, men Mattis har sovit jätte dåligt och vaknade förkyld igen!! Blir å nedra less på detta, när ska det ta slut?? Kan värmen komma ordentligt? 


Vi ska på dop i helgen så vi får se hur det blir med det, vill ju inte smitta någon samt så måste ju Mattis orka såklart!


Ses imorrn nu e det duschtajm!!   

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards