heffaklumpen83

Alla inlägg den 25 maj 2014

Av Ulrika - 25 maj 2014 20:02


JAG SKA INTE KLAGA FÖR JAG ÄR MAMMALEDIG!!   


Snacka om underbart väder vi har, känns som att det är i mitten av Juli. Thomas jobbade hela dagen igår, så jag och barnen fick njuta av solen utan honom   . Vi började dagen med at vakna vid åtta och låg kvar i sängen och mös till halv nio, efter det dukade jag och My upp frukost på balkongen. Hon åt havregrynsgröt och jag gjorde en smoothie på hallon, banan, kvarg och lättyogurt. Mattis nöjde sig med sin ersättning!

Sen kom Elin och Petter över en stund innan vi skulle åka till Ekhammarskolan för Mys genrep inför dansavslutningen nästa vecka. Snacka om skillnad sen i julas bara, barnen i gruppen var så duktiga. GULLUNGAR!!!


Efter genrepet åkte vi ner till Lillsjön och solade tillsammans med Petter och Elin. My, Elin och Petter badade... GALNINGAR!! Jag är en badkruka, men jag är inte redo att ta på mih bikini än så jag håller mig uppe på stranden med Mattis. Vid fem gav vi upp och åkte hem till oss och grillade korv, korv med bröd kan vara så himlans gott tycker jag. När Thomas kom hem myste vi i soffan, med chokladpudding och "nydde" (grädda, jag sa nydde när jag vra liten). 


Idag har vi firat mors dag, städat och varit ute i solen. Och självklart har vi röstat! På kvällen grillade vi fläskfilé, mumsigt. Till det hade vi klyftpotatis, sallad och sås på lätt creme fraiche, lök och tomat. Det blev rirktigt gott. Nu har jag precis kommit hem från att ha varit ute och cyklat en mil, det är inte långt men jag avskyr att cykla ute ( ja jag vet, jätte knäppt när jag är spinning instruktör). Fy f***n vad man trampar, men det känns som att man cyklar i slowmotion, på något sätt känns det som att det går fortare på spinningcykeln haha.   Efter cyklingen gjorde jag 20 stycken burpees (den enklare varianten, men nog så jobbiga!!).


Den enklaste formen av burpees genomförs utan armhävning och börjar i stående position. Därifrån böjer du på knäna och sätter i händerna i marken. Sparka utåt med benen till en armhävningsposition och tryck höften ner i marken. Hoppa sedan tillbaka med fötterna till utgångsläget och gör ett upphopp med händerna ovanför huvudet.

"http://www.styrketraningsprogram.net/burpees.html"

 

Så nu sitter jag ute på balkongen och njuter medan den bästaste mannen nattar barnen, han är helt fantastisk min man. Världens bästa man och pappa!   


Nu är det duchdax, sen planera veckans mat !


Stor Kram på er   

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards