heffaklumpen83

Alla inlägg den 27 maj 2014

Av Ulrika - 27 maj 2014 23:01


Go kväll!

Det är vad jag är faktiskt, en stolt mamma. Jag vill ägna det åt My, hon är verkligen helt fantastisk (Mattis oxå såklart). Man kan ha med henne överallt utan att "skämmas". Idag var jag inne i stan med henne och Mattis, hon gick snällt bredvid och höll i vagnen. Hon höll upp dörren till folk som kom efter henne. Och tjatade inte en endaste gång om att få något!!! Självklart kan hon visa sidor som man blir galen på, men hon vet att är vi ute bland folk så sköter man sig :-). Hon är ändå inte så stor än, även om hon fyller fem år i sommar. Vårt hjärta, fyller fem år helt otroligt!!

Idag var jag tråkig till middag och åt samma till middag som jag åt till lunch. Enkel kycklingwok med keso och bulgur. Efter middagen mös jag lite med familjen för att sedan åka till gymmet och träna. Jag körde 10 minuter cardio följt av 8 styrke och stretch övningar. Sedan 10 minuter cardio till, följt av 6 styrkeövningar. Efter träningen åkte jag hem till Cicci och Chris, vi har fått köpa en stol till Mattis av dem :-).

Lindahls kvarg med jordgubb är himla god!! Kan varmt rekommendera den som kvällsmål.. Mumsigt!!

Nu e det sussa time.. Imorgon bitti är det upp sju för att träna!

Kram

Av Ulrika - 27 maj 2014 12:32

Enkel kycklingwok med bulgur och keso ?

Av Ulrika - 27 maj 2014 09:55


Godmorgon allihopa!


Sitter i soffan med en sovande Mattis bredvid mig, så mysigt. Jag måste erkänna en sak som man faktiskt inte är så bra på i detta land tycker jag. Att ge sig själv beröm. Igår deltog jag i vårruset tillsammans med Åsa och två vänner till henne. Jag hade räknat med att bara gå runt eftersom jag haft så ont i mina benhinnor, och inte kunnat bygga upp konditionen något. Så jag hade alltså anmält mig till gruppen som skulle gå, det fanns två grupper, lunka och strosa. Värdarna "ledde" in mig i lunka gruppen, startskottet gick och jag blev så taggad att jag började springa på en gång. Och bra gick det, jag sprang ju om hela gruppen innan mig (jogga gruppen). Stolt var jag som tusan!! Dock gick jag en kilometer på asfalten för att skydda benhinnorna, men springa 4 kilometer första gången på ett år och tung i kroppen tycker inte jag är så illa. Väl i mål kände jag mig så nöjd, gick fram till Åsa och syrran och berätta att jag sprang ju förbi en hel grupp   . Men det visade sig att de hade ställt de olika grupperna fel, så jag hamnade i strosa gruppen och sprang om lunka gruppen.. Haha men jag är nöjd ändå, känns riktigt bra!!   



Idag ska jag ta med mig barnen och åka in till stan, vi ska handla kaninöron till My. De ska vara bamsefigurer på lördag när de har sin dansuppvisning. My vill vara lilleskutt, tyckte jag var lite gulligt. 


Ses senare 


Kramis

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards