heffaklumpen83

Alla inlägg under maj 2014

Av Ulrika - 21 maj 2014 09:40

Denna morgon består av denna ljuvliga pöjk och en smarrig frukost smoothie!! Lyllos mig!!!!!! :-)

Av Ulrika - 20 maj 2014 23:05


Idag har jag bakat kolakakor, färggranna sådana också! Det är till Mys fixardag på förskolan imorgon ( vet inte om jag skrev det tidigare). En gång per termin har de fixarkväll där vi föräldrar, barnen och pedagogerna hjälps åt att bygga, fixa och städa på barnens gård. Det brukar alltid bli så himla mysigt !

Ikväll var syrran och Daniel över på grillmiddag, alltid lika mysigt att träffa dem.

Efter det gick jag ut och gick tillsammans med mamma och Pelle i Ängsjö,det är så himlans mysigt där!!!

Nu e det sovdax, imorgonbitti ska jag upp och träna, sen bär det av till Ängsjö för att träffa mina underbara treor, fyror och femmor och spendera dagen tillsammans med dem :-)


Nattinatt!!!

Av Ulrika - 20 maj 2014 10:58
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Ulrika - 19 maj 2014 22:08


Gokväll alla   


Fy vilken tråkig dag! Bara grått och trist!! 


Har inte tränat idag, känner att halsen retar mig, så jag hade tänkt att gå ut och gå, men vädret har inte varit så inbjudande. Så detta blev latmaskens dag!! Imorgon är det nya tag!! Mår bra i kroppen trots restautangbesök (inklusive drink) samt födelsedagsfirande. Känner mig ren, kan man säga så? På fredag ska jag väga mig.. spännande. Hoppas att min hals inte blir värre, vill inte bli sjuk!


Nä ska bli bättre på att skriva! Men nu måste jag sova, upp och träna imorgon bitti!


Kramis

Av Ulrika - 16 maj 2014 21:21


Igår var jag tillsammans med Thomas, Åsa och Johan och lyssnade på Robbie Williams. Han är helt otrolig den mannen! Ingen kan leverera så grymt som han. Jag hade inte så höga förväntningar på denna konsert eftersom han fått ganska så dålig kritik tidigare. Och även om jag kan tycka att vissa av låtarna var så där, så nedrans va grymt han fick till det ändå. Ingen har sån utstrålning, mimik, energi som han!! Robbie Williams THA MAN!! Nästa gång han kommer då hoppas jag att My kan följa med! 


Jag har fått till träningen den här veckan och det känns bra. Jag har  varit nogrann med kosten, sett till att äta var tredje timme och så fort det går längre blir jag hungrig och tappar tålamodet. Vad fort kroppen vänjer sig med något. 


Imorse var jag så klart trött när jag vaknade, vi kom hem halv ett inatt. Jag fick börja morgonen med massa saker som man vill slippa vilket inte gjorde att jag var så glad. Jag hade bestämt mig för att komma iväg till gymmet och köra dagens pass och efter det var jag som en ny människa. Det är helt underbart att träna, svettas och hämta ny energi. Jag blir en bättre mamma och en bättre fru av det. 


Nu ska jag alldeles straxt gå och sova! 

Nattinatt!

Av Ulrika - 14 maj 2014 21:45


Hej 


Precis kommit hem från Forma, och sitter nu och tittar på Grey´s Anatomy. 


Att ta tag i sig själv och börja göra förändringar är inte lätt. Att komma igång med träningen när man väger 10 kilo, (thihi nu e de 8.5 kilo) mer än man gjorde innan är otroligt jobbigt! Jag har alltid haft cirka 10 kilo över (nu har jag alltså 18) som jag kunnat gjort mig av med. Efter My lyckades jag ta mig ner till 68 kilo, men jag lyckades inte hålla det. För jag vaart lat! Nu ska jag ta mig ner och hålla mig där. För nu gör jag på rätt sätt. Det vill säga, skyndar långsamt. Jag äter bra och rör på mig, har en dag i veckan som jag äter lite godis (jag är en riktitg godis . Det går upp och ner, ena dagen är jättejobbig andra känns bättre.  


Mina benhinner känns bättre, kan ta lugnare promenader på plan mjuk mark, men så fort jag går i uppförsbacke gör det ont. Men på fredag ska jag till en sjukgymnast som ska kolla. 


IMORGON ÄR EN STOOOOR DAG FÖR MIG!!!! JAG SKA PÅ ROBBIE WILLIAMS KONSERT!!! YEEEEEJ!!! Robbie Williams är min STORA IDOL (efter mamma och pappa såklart), jag missade hans senaste konsert men gick på den innan oc h den var magisk! Han kanske inte har den största rösten MEN finns ingen som är en sån otrolig entertainer som han! Ska bli riktigt KUL!!! MEN första gången jag ska lämna Mattis längre än en timme och det känns pirrigt. My och Mattis kommer vara med min mamma och vet att det kommer gå galant. Men jag avskyr att lämna bort mina barn, vill vara med dem (OFTAST) jämt!   . 


Nä nu e det nattinatt, imorgon ska det tränas innan sammt firs förskolans dag på Mys förskola!! 


  

Av Ulrika - 12 maj 2014 13:54


Idag har jag haft en ganska produktiv förmiddag mot vad jag faktiskt brukar ha. Jag startade morgonen med ett härligt pass som såg ut så här: 10 minuter på spinningcykeln, sedan 8 olika styrkeövningar, för att sedan köra 10 hårdare minuter på cykeln igen, sedan avslutade jag med 6 styrkeövningar igen. 

 

Efter det åt jag den mumsiga smoothien som jag visade tidigare, och tog en dusch. Mattis älskar att leka tittut bakom duschdraperiet. Vi åkte sedan till Willys i Bro och veckohandlade, jag brukar åka dit för jag tycker coop här i Brunna har förfallit någe enormt! Nu sitter jag och äter hemmagjord chilihamburgare men wokgrönsaker samt klyftpotatis, och hör och häpna tzatziki gjord på kvarg  

 .  


Mattis somnade tillslut, och jag trodde hans skulle sova ett tag då eftersom han inte sovit på hela förmiddagen. Men tji fick jag, 15 minuter... Varför kan han inte ta längre sovpass så han orkar längre? Ju för sig är han inte missnöjd eller gnällig men ser att an är trött. Busunge! Han somnar nog i vagnen när vi tar och hämtar storasyster   !


Till middag blir det Gulashsoppa, inte så kul men väldigt gott   .


Åh vad jag längtar till torsdag, då är det äntligen Robbie Williams!! Som jag längtat!! Väldans kul är också att Thomas följer med, trodde aldrig att jag skulle få med han. Åsa och Johan som vi lärt känna genom Mys förskola, de har en dotter på samma avdelning som My, de ska också följa med. Johan är den jag berättade om hur Heffaklumpen kom till...  . 


Nä nu ska jag diska och gosa med Mattis sen hämta min stora trollunge.


Kram på er!

Av Ulrika - 12 maj 2014 10:07

Godmorgon.

Träningen är klar för idag, det blev kondition och styrka!

Nu äter jag en mumsig smoothie gjord på:
1.5 dl mild lätt vanilj yogurt.
50 g kvarg
25 g hallon
180 g banan
0.5 tsk kanel
= 434 kcal
MUMS!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards